NECTAR DE PAPADIE

de Roda in Sirop / Compot, 17 Iun 2009 | 8701 vizualizari

 

Este un excelent tonic pentru organism,se adauga la ceaiuri sau bauturi racoritoare .De asemenea , poate fi folosit si ca umplutura pentru clatite.

 

INGREDIENTE

  • 400g.flori de papadie,
  • 2 lamai,
  • 800ml.apa,
  • 500g.zahar;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA NECTAR DE PAPADIE:

1.Florile de papadie se lasa in apa rece timp de o zi.

2.Se spala ,se amesteca cu lamaile taiate marunt ,cu coaja cu tot, se toarna amestecul intr-o cratita cu 500ml. apa si se fierbe 15 minute.Se mai adauga 300ml. apa si zaharul.Se lasa sa fiarba pana cand seamana la gust si la densitate cu mierea.

Daca ti-a placut reteta noastra "NECTAR DE PAPADIE" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (3)

Bunica 1

17.06.2009, 07:44

Excelent, excelent! Tinand cont ca papadia este si usor afrodisiaca

Roda 1

17.06.2009, 12:29

Sigur, in plus salatele de papadie, chiar daca la noi nu prea se prepara in restaurante, in strainatate sunt foarte apreciate.In Grecia si Italia mancam in fiecare zi.

Rahela Velicu 1

18.06.2021, 12:01

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Compot de cirese