Negresa

de gaby_gabytza in Prajituri, 10 Apr 2013 | 8697 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 si 1/2 cana faina
  • 1 cana zahar pudra
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1/2 lingurita sare
  • esenta de vanilie
  • 1 lingura otet
  • 3 linguri cacao
  • 1/3 ceasca ulei
  • 1 cana apa rece
  • visine din compot
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Amestecam ingredientele uscate, dupa care le cernem intr-un bol. In alt bol amestecam lichidele si turnam treptat peste cele uscate si amestecam usor. La final adaugam visine scurse de zeama daca dorim si amestecam usor.

Tapetam o tava cu unt si faina si turnam compozitia. Dam la cuptorul incalzit cca 30 min (sa treaca testul cu scobitoarea).

Lasam sa se raceasca putin in tava dupa care o scoatem pe un gratar si o lasam sa se raceasca complet.

O putem servi cu zahar pudra sau cu o glazura de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose de Post cu Fructe (Reteta Video)