Negresa

de Aly_M in Prajituri, 1 Feb 2014 | 5813 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 2 cani apa minerala
  • 2 cani ulei
  • 2 cani zahar
  • 4 oua
  • 1 lingura de bicarbonat (stins)
  • 1 borcan de gem ( dar nu de corcodusi)
  • nuca tocata marunt
  • 8 linguri de cacao
  • se poate orna dupa preferinte, eu am pus frisca si mandarine
  • si muuuuulta dragosteeeeeee <3
Portii: 30
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se separa ouale, albusurile se bat spuma cu un praf de sare si apoi se adauga pe rand: zaharul, galbenusurile, faina in ploaie, gemul, nuca si bicarbonatul stins, apa minerala si uleiul. Dupa obtinerea compozitiei se pune in tava tapetata cu hartie de copt sau cu ulei si se da la cuptor cca 40 de minute.

Pofta bunaaaaaaaaa ! :* 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

Rocsi 1

02.02.2014, 11:51

Bine ai venit

Aly_M 1

02.02.2014, 17:29

Va pup dragele mele :*

Aly_M 1

08.02.2014, 19:19

Astazi am facut din nou negresa dar i-am schimbat ornamentul am inlocuit mandarinele de data trecuta cu bananele ! ^_^ a fost savurata imediat !

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Negresa cu glazura de ciocolata si nuci caramelizate