Negresa

de Lina24 in Prajituri, 20 Dec 2015 | 23897 vizualizari

 

 "pentru Mos Craciun"

 

INGREDIENTE

3 cani de zahar

3-4 linguri de cacao

1 cana de lapte

200 gr Unt

3 oua

1 praf de copt

2 cani de faina

Portii: 40
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Se pune la fiert 1 cana de lapte ,3 cani de zahar si 3-4 linguri de cacao (cacao am amestecat-o cu zaharul ) Dupa ce s-a topit zaharul am scos 10 linguri din compozitie pentru glazura.Si am luat oala de pe foc.

Se adauga 200 gr Unt , 3 galbenusuri (unul cate unul ) , praful de copt amestecat in cele 2 cani de faina si albusul batut spuma .

Se toarna compozitia in tava de copt si se da la cuptor 45 '.Dupa coacere cand se scoate tava din cuptor se toarna glazura .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu crema de ciocolata