Negresa cu bilute de branza si cocos

de Lavinia in Prajituri, 15 Noi 2012 | 18470 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 250 g unt
  • 300 g zahar
  • 50 g cacao
  • 6 oua
  • 1 praf de copt
  • 200 g faina
  • 1 fiola esenta de vanilie
  • Bilute:
  • 300 g branza de vaci
  • 100 g nuca de cocos
  • 100 g zahar
  • 2 galbenusuri
  • 50 g faina
  • vanilie
  • Glazura
  • 150 g ciocolata
  • 60 ml frisca
Portii: 15
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu bilute de branza si cocos:

Se bate untul bine cu jumatate din zahar si galbenusurile. Se bat albusurile spuma cu un praf de sare si cealalta jumatate din zahar si se adauga compozitiei de galbenusuri apoi se adauga faina,cacaua si praful de copt cernute.

Pt bilute: se amesteca toate ingredientele si formeaza bilute de forma unei nuci si se aseaza in tava la o distanta de 1 cm intre ele.

Se toarna aluatul si se da la cuptor !

Cand s-a mai racorit se toarna o glazura de ciocolata peste prajitura

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu bilute de branza si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa