Negresa cu bors

de Miss_B in Prajituri, 2 Feb 2012 | 11112 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 cani bors
  • 1 cana ulei
  • 2 cani zahar
  • 4 cani faina
  • un plic praf de copt
  • 4-5 linguri cacao
  • alune,nuca,bucati de ciocolata
  • Glazura:
  • 4-5 galbenusuri de ou
  • 300 grame zahar
Portii: 18
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu bors:

Se amesteca foarte bine toate ingredientele(de preferat cu un mixer,ca sa fie omogen),se tapeteaza tava cu faina,se toarna compozitia si se da la cuptor la 180 grade,aproximativ 40 minute sau mai mult(testati cu o scobitoare).Puteti pune alune sau nuci in compozitie.

Glazura:frecam spuma galbenusurile cu zaharul si turnam peste negresa cand o scoatem din cuptor.Presaram ciocolata sau bombonele decorative si lasam sa se raceasca.

TIPS-URI

1

Borsul poate fi inlocuit cu vin alb!

2

Cana pe care o folosesc are cam 200 de grame,insa puteti folosi orice masura,chiar si mai mica!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu bors" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

ieri la 14:48

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

Omuleti din turta dulce - reteta delicioasa pentru sarbatori

pe 19.11 la 20:36

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negrese Americane - Brownies (reteta video)