- 4 oua;
 
    - 200 g unt;
 
    - un pahar zahar;
 
    - un pahar faina;
 
    - 2 linguri cacao;
 
    - o jumatate de ananas;
 
    - 50 g ciocolata neagra (70% cacao);
 
    - o lingura ciocolata de menaj razuita.
 
						
					
					
					
					
					
					
					
					
			 
						 
						
					 
					
						
							Portii: 4
																												Timp de preparare: sub 60 minute
                         
                        
						
        
        
    
						
						MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu ciocolata si ananas:
						
    - Am curatat ananasul, l-am taiat rondele si am scos partea mai tare din mijloc. Am oprit 4 rondele, restul l-am taiat cubulete.
 
    - Am taiat untul in cubulete, l-am pus intr-un castron si l-am bagat la cuptorul cu microunde sa se topeasca.
 
    - Cand s-a topit l-am pus intr-un vas mai mare, am adaugat zaharul si am amestecat, pana s-a omogenizat compozitia.
 
    - Ouale le-am mixat, pana s-au facut spuma, apoi le-am adaugat peste unt.
 
    - Am adaugat si faina cu cacao (cernute) si am amestecat.
 
    - Am pus compozitia intr-o tava (23x23cm), am adaugat cubulete de ananas, ciocolata rasa si ciocolata neagra rupta in bucatele, iar la sfarsit rondelele de ananas.
 
    - Am bagat la cuptor pentru  30 min
 
 
                        
						                        Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu ciocolata si ananas" nu uita sa-i faci un review.