Negresa cu mascarpone

de Lau in Prajituri, 11 Noi 2011 | 8894 vizualizari

 

mi-a facut pofta miha, mersi pentru reteta

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt
  • 150 g zahar
  • 5 oua
  • 200 g faina
  • 30 g cacao(eu am avut mai putina)
  • 1 praf de copt
  • 100 g mascarpone
  • 1 zahar vanilat
  • 150 g dulce de leche
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu mascarpone:

Untul il topim partial, apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare, apoi adaugam faina amestecata cu praful de copt si cacao.

Mixam mascarpone, apoi adaugam dulce de leche si omogenizam.

Compozitia de cacao o turnam intr-o tava tapetata cu hartie de copt, adaugam cate o lingurita de mascarpone din loc in loc, amestecam usor cele 2 compozitii. Dam tava la cuptor la foc mediu cca 30 minute (sa treaca testul cu scobitoarea)

Eu am topit ciocolata cu 100 ml frisca si am turnat deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu mascarpone" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]