Preincalzim cuptorul la 175 grade.
Topim ciocolata neagra impreuna cu untul/margarina intr-o craticioara la foc mic.
Lasam amestecul la racit, apoi adaugam 4 oua batute ca pentru omleta cu praful de copt, praful de sare, si faina.
Mixam pana obtinem un amestec omogen. Daca doriti sa adaugati cele 100 gr. zahar pudra, acum este momentul...
Ungem tava cu ulei, o tapetam cu faina si turnam amestecul, apoi il nivelam in tava.
Intr-o craticioara topim ciocolata alba in 4-5 linguri de lapte.
Lasam la racorit, apoi adaugam 1 ou si mascarponele, mixam pana obtinem o crema fina.
Crema alba o vom repartiza din loc in loc in amestecul negru care deja se afla in tava.
Dam apoi tava la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.
Lasam prajitura la racit, o pudram cu zahar, portionam si servim.
Pofta buna!