Negresa cu nuca

de Gherca Daniela in Dulciuri, 24 Apr 2016 | 3982 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 cani lapte
  • 4 cani faina
  • 1/2 cana unt topit
  • 1/2 lingurita sare
  • 4-5 linguri cacao
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura gem
  • 1/2 cana nuca macinata
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu nuca:

      Ouale le batem bine cu zaharul, vanilia si sarea pana se inalbesc, adaugam si untul topit si caldut, mai mixam putin apoi punem laptele, dulceata, nuca macinata, esenta de rom, omogenizam, apoi punem faina cu bicarbonatul de sodiu si cacao pe cale ianinte le-am amestecat impreuna. Omogenizam din nou pana obtinem o consistenta mai grosuta, atat cat sa se poata mixa.
     Punem compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca.30 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
    Pudram cu zahar pudra si se poate servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cozonac