Negresa cu nuca

de Gherca Daniela in Dulciuri, 24 Apr 2016 | 4035 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 2 cani zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 cani lapte
  • 4 cani faina
  • 1/2 cana unt topit
  • 1/2 lingurita sare
  • 4-5 linguri cacao
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingura gem
  • 1/2 cana nuca macinata
  • esenta de rom
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu nuca:

      Ouale le batem bine cu zaharul, vanilia si sarea pana se inalbesc, adaugam si untul topit si caldut, mai mixam putin apoi punem laptele, dulceata, nuca macinata, esenta de rom, omogenizam, apoi punem faina cu bicarbonatul de sodiu si cacao pe cale ianinte le-am amestecat impreuna. Omogenizam din nou pana obtinem o consistenta mai grosuta, atat cat sa se poata mixa.
     Punem compozitia rezultata intr-o tava tapetata cu hartie de copt si dam la cuptor pentru cca.30 minute sau pana trece testul cu scobitoarea.
    Pudram cu zahar pudra si se poate servi!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tortilla cu cartofi si ceapa, la tigaie - Reteta gustoasa de omleta spaniola

de vasimur 4

pe 05.07 la 15:54

Pilaf cu spanac - Rețeta simplă și gustoasă de post

pe 05.07 la 10:25

Salată de morcovi cu castraveți - Proaspătă, răcoritoare și energizantă

pe 04.07 la 09:36

Coșulețe din lipie cu brânză și mărar - Gustarea rapidă și ușoară

pe 03.07 la 18:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu biscuiti si frisca