Negresa cu nuca si stafide - de post

de Georgiana78 in Prajituri, 20 Noi 2012 | 15047 vizualizari

 

by pusik careia ii multumesc pentru idee - este minunata, aromata si sanatoasa.
Merge de minune dimineata langa o cafea sau ceai.
Este foarte usor de facut, banal chiar, iar rezultataul este exceptional.

 

INGREDIENTE

  • 4 cani faina
  • 2 cani zahar
  • 150 gr stafide
  • 150 gr nuci rupte bucati
  • 2 cani apa
  • 1 cana ulei
  • 6 linguri cacao
  • 1 praf copt
  • 1 esenta ron
  • 1 borcan gem
  • coaja de la o lamaie
  • 1 praf sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu nuca si stafide - de post:

- se amesteca toate ingredientele uscate cu cele lichide

- se toarna compozitia in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina

- se da la cuptor pentru 40-45 minute la foc mediu

- se taie dupa ce s-a racit si se poate pudra cu zahar numai la servire sau glazura cu o glazura facuta din - zahar pudra, putina apa si cacao-

Minunata!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu nuca si stafide - de post" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu mere (de post)