Negresa cu zmeura

de RuxyRux in Dulciuri, 12 Aug 2015 | 3064 vizualizari

 

Nici nu stiu ce ai putea sa-ti doresti mai mult de la o negresa? Umeda, parfumata, pufoasa, aromata si nu in ultimul rand extrem de ciocolatoasa! :)))) Deliciu total! Trebuie doar sa o incercati! :))))

 

INGREDIENTE

  • 250 g unt 85%
  • 250 g ciocolata( 3/4 cu lapte, un sfert amaruie)
  • 250 g zahar brun
  • 250 g faina
  • 250 ml lapte
  • 3 oua
  • vanilie
  • 1 plic ness
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu zmeura:

Topim untul  la foc mic, intr-un vas larg( ibric mare) si apoi in el topim ciocolata(cu vasul tras de pe foc).

Punem in compozitie, zaharul, ness-ul, vanilia si cu un tel omogenizam ingredientele.

Adaugam ouale pe rand si amestecam bine dupa fiecare, apoi punem faina si din nou amestecam foarte bine.

La final adaugam laptele, putin cate putin pana il punem pe tot.

Ungem cu putin unt o tavita 22/30 si turnam compozitia, apoi coacem prajitura la 180 de grade pe progamul de patiserie timp de 40 de minute sau pana trece testul scobitorii.

Lasam negresa la racit si apoi o mancam cu multa zmeura.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu zmeura" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

RuxyRux 1

13.08.2015, 20:57

Ancuta...multumesc!

RuxyRux 1

13.08.2015, 20:58

Micuto scumpa...multumesc!

RuxyRux 1

13.08.2015, 20:58

Andreea iubito...iti multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
RULADA CU CREMA DE ZMEURA