Negresa de post

de ionela2682 in Dulciuri, 15 Mar 2010 | 7996 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cani zahar
  • 3 cani faina
  • 5 lg cacao
  • 1 1/2 cani apa
  • 5 lg uleei
  • 1 plic praf de copt
  • sare
  • stafide
  • glazura
  • 5 lg zahar
  • 1 lg cacao
  • 3 lg apa
  • 100 g margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Se mixeaza bine ingredientele mai sus enumerate pana ce zaharul este topit complet,se rastoarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la cuptor pana se coace.Dupa ce s-a copt se scoate si se portioneaza ,se toarna glazura fierbinte deasupra( fierbem ingredientele de mai sus pana la dizolvarea completa a zaharului) ,si se pudreaza cu nuca de cocos

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Rocsi 1

15.03.2010, 18:52

cred k mai toata lumea pune in practica aceasta reteta in post

Teo 1

15.03.2010, 20:02

daca ai adauga si 2 linguri de gem in compozitie ai obtine deja prajitura sticloasa , glazurata; e f. frumoasa, ti-a crescut bine!

ionela2682 1

15.03.2010, 20:16

nu-mi place cu gem! am incercat si nu am fost multumita!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]