Negresa de post

de ralu_ca in Prajituri, 23 Noi 2015 | 11898 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 850 g faina
  • 600 g zahar
  • 1000 ml cafea
  • 250 g ulei
  • 140 g cacao
  • 4 lingurite bicarbonat sodiu
  • 2 linguri otet
  • sare
  • 2 fiole esenta vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Intr-un bol incapator amestec faina, zaharul, cacao, bicarbonat sodiu, sare si omogenizez cu un tel ingredientele. Apoi torn cafeaua, uleiul, esenta si otetul amestecandu-le foarte bine. Trebuie sa obtin un aluat care curge.

Intr-o tava tapetata cu gartie copt am turnat compozitia, apio misc tava sa se aseze uniform, dau la cuptor pentru 30-40 min. 

Am lasat sa se raceasca si am pudrat-o cu zahar pudra, apoi am taiat-o bucati.

Foarte reusita !

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]