Negresa de post cu glazura de cacao

de robert_b in Prajituri, 9 Sep 2014 | 10934 vizualizari

 

Un dulce aromat,si usor de preparat! :x

 

INGREDIENTE

  • Pentru negresa:
  • 1 cana zahar
  • 1 cana apa
  • 1/2 cana ulei
  • 3 linguri cacao
  • 4 linguri cu gem de prune
  • o mana nuci pisate
  • 2 cani faina
  • stafide
  • arome
  • o lingurita rasa praf de copt
  • Pentru glazura:
  • 4 linguri apa
  • 4 linguri zahar
  • 2 linguri cacao
  • arome
  • 4 cubulete margarina "Unirea"
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post cu glazura de cacao:

Negresa:Toate ingredentele se amesteca intr-un bol incapator,pana ce se omogenizeaza totul.Compozitia se toarna intr-o tava cu diametrul 24x24.Se coace la foc potrivit 30 de minute.

Glazura:Apa si zaharul se pun la fiert pana ce da in clocot.Se adauga cacaua si margarina,si se mai lasa pe foc 5 minute ,amestecand continuu..Se opreste focul si se adauga aromele.Glazura se toarna fierbinte peste prajitura rece.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post cu glazura de cacao" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

Barista Max Espresso Machine

- 801 lei
2799.99 lei
1999.00 lei

COMENTARII (15)

deyutzky 1

09.09.2014, 13:57

ce bine arata!

Rocsi 1

09.09.2014, 20:49

Foarte buna!

- Andreea - 1

10.09.2014, 21:24

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1305 puncte

oanapl

1209 puncte

mihaelar63

228 puncte

Valclaudia

200 puncte

vasimur

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa de post glazurata