Negresa de post glazurata

de rena in Prajituri, 6 Dec 2014 | 6007 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana (de ceai)ulei
  • 1,1/2 cana de zahar
  • 3 linguri de gem (de care preferati)
  • o cana de nuci macinate
  • 2 cani de suc cu acid
  • o lingura de bicarbonat
  • 3 linguri de cacao
  • 4 cani de faina

pt glazura:

  • 200 de gr.margarina
  • 200 de gr.zahar
  • 100 ml.apa
  • 4 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post glazurata:

Intr-un lighean punem toate ingredientele de mai sus si amestecam cu telul.

Luam o tava si o tapetam cu hartie,rasturnam compozitia si bagam la cuptor pana se rumeneste incercand ca la chec cu scobitoarea.

O scoatem si o lasam sa se raceasca,si intre timp facem glazura.

Pt. glazura:

Intr-o tigaita punem margarina sa se topeasca,adaugam cacaoa si zaharul amestecam bine si turnam si apa lasam sa fiarba pana se ingroasa putin .

Portionam prajitura dupa plac si apoi punem glazura pe toata suprafata lasam sa se raceasca si servim.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post glazurata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Covrigi de casă, cu coajă crocantă și miez pufos - Rețeta simplă de post

pe 21.03 la 15:03

Bomboane Bounty - Deliciu rapid din 3 ingrediente

pe 21.03 la 14:02

Mâncare de praz cu orez și măsline - Rețeta gustoasă de post

pe 21.03 la 10:21

Humus clasic - Reteta gustoasa de casa

pe 20.03 la 17:01

Cantuccini cu migdale - Crocanti si deliciosi

pe 20.03 la 16:51

TOP
utilizatori

Rocsi

2285 puncte

oanapl

1086 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

abstract01

400 puncte

vasimur

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Negresa cu visine si ciocolata