Negresa de post glazurata

de rena in Prajituri, 6 Dec 2014 | 6516 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana (de ceai)ulei
  • 1,1/2 cana de zahar
  • 3 linguri de gem (de care preferati)
  • o cana de nuci macinate
  • 2 cani de suc cu acid
  • o lingura de bicarbonat
  • 3 linguri de cacao
  • 4 cani de faina

pt glazura:

  • 200 de gr.margarina
  • 200 de gr.zahar
  • 100 ml.apa
  • 4 linguri cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post glazurata:

Intr-un lighean punem toate ingredientele de mai sus si amestecam cu telul.

Luam o tava si o tapetam cu hartie,rasturnam compozitia si bagam la cuptor pana se rumeneste incercand ca la chec cu scobitoarea.

O scoatem si o lasam sa se raceasca,si intre timp facem glazura.

Pt. glazura:

Intr-o tigaita punem margarina sa se topeasca,adaugam cacaoa si zaharul amestecam bine si turnam si apa lasam sa fiarba pana se ingroasa putin .

Portionam prajitura dupa plac si apoi punem glazura pe toata suprafata lasam sa se raceasca si servim.

Pofta buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post glazurata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura răsturnată cu mere și nuci pecan - Deliciul care te va cuceri prin gust și textură

ieri la 08:35

Mini ștrudele cu ciuperci - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 13.10 la 08:11

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]