Negresa Dukan cu cirese

de marcela1979 in Prajituri, 24 Iun 2014 | 4191 vizualizari

 

Un dulce ce nu ingrasa...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 140 gr iaurt dietetic
  • 3 lg xilitol
  • 3 lg tarate de ovaz
  • 2 lg tarate de grau
  • 2 lg tarate de psyllium
  • 100 gr cirese
  • 1 lg cacao
  • 1 lg amidon
  • 1 lgt esenta de vanilie
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa Dukan cu cirese:

Se separa albusurile de galbenusuri.Albusurile se bat spuma tare cu un pic de sare.Galbenusurile se freaca cu xilitolul,pana se face ca si o crema,se adauga iaurtul si se amesteca bine.Se adauga taratele de ovaz,de grau si cele de psyllium si se amesteca cu mixerul pana la omogenizare.Se adauga amidonul si cacao si se amesteca foarte bine.

Se adauga la compozitia de galbenusuri albusurile batute spuma si se amesteca cu o lingura amestecand de sus in jos cu grija sa nu se lase albusul.

Se toarna aluatul astfel obtinut intr-o tava de silicon si deasupra se pun ciresele spalate si curatate de samburi si se da la cuptor la foc mediu circa 40 de minute,se face testul cu scobitoarea.Cand este gata se scoate si se lasa sa se raceasca apoi se taie si se serveste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa Dukan cu cirese" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

MOKUSKA 1

24.06.2014, 21:37

buna reteta ta

Criss 1

25.06.2014, 05:29

- Andreea - 1

25.06.2014, 10:31

Ce buna cu cirese

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Negresa cu oreo

de Rocsi 9

ieri la 20:26

Reteta de mucenici moldovenesti - Pufosi si buni

de laura_n 7

ieri la 11:51

Plăcintă cu brânză, ceapă verde și mărar - Rapidă și delicioasă

ieri la 10:32

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2238 puncte

Panacris

1837 puncte

RODIMUR

1195 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu portocale