O altfel de tocana

de ralu_river in Mancaruri de post, 31 Oct 2012 | 6856 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ciuperci champignon
  • bureti de fag
  • 2 cartofi curatati si taiati cuburi
  • o vanata mica cuburi
  • un dovlecel mic cuburi
  • o lg pasta de tomate
  • 400 ml lapte de cocos
  • 400 ml apa
  • sare
  • Mirodenia
  • curry
  • Garam Masala
  • o ceapa verde tocata
  • o lg ulei de masline
  • patrunjel tocat
  • putin suc de lamaie.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O altfel de tocana:

Ceapa se caleste putin in ulei, dupa care se adauga cartofii, apa, laptele de cocos si condimentele si se lasa la foc potrivit 10 minute, amestecand des. Se adauga apoi ciupercile taiate, vanata si dovlecelul, pasta de tomate si apa, daca mai este nevoie, si se lasa 25-30 de minute la foc potrivit, pana scade sosul. Se amesteca des, sa nu se prinda de oala. La sfarsit se stropeste cu suc de lamaie si se adauga patrunjel tocat. 

Daca ti-a placut reteta noastra "O altfel de tocana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]