Omletă cu ciuperci

de madi_marin in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2012 | 4728 vizualizari

 

Pentru că am voie să mănânc un ou pe zi, trebuie să găsesc diverse variante sub care îl pot pregăti. Exclus prajit!Azi am încercat o omletă cu ciuperci.

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 ciupercă champignon
  • mărar
  • sare
  • piper
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omletă cu ciuperci:

Se pune o tigaie de teflon la foc mic fara strop de ulei în ea.

Oul se bate bine cu sare şi piper, se adaugă ciupercuţa curăţată şi tocată mărunt şi mărarul tocat. Se amestecă totul bine şi se toarnă în tigaia încinsă. Se lasă să rumenească pe o parte, apoi se întoarce şi se rumeneşte şi pe cealaltă parte.

Se serveşte cu o salată la alegere asezonată cu 2 linguriţe de ulei , mărar şi un pic de sare.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omletă cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

iry-gabriela 1

29.04.2012, 12:56

la cum arara sigur ramaii cu farfuria goala

Lau 1

29.04.2012, 18:44

faina prezenatarea

mena29 1

30.04.2012, 19:43

Place!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]