Omleta cu dovlecel

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 2 Iun 2010 | 3598 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 oua mici
  • 1 dovlecel
  • 150 gr motardela
  • sare,
  • piper
  • marar (optional)  
  • parmezan
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel:

Se bat ouale bine cu sare si piper.Dovlecelul se taie rondele si se prajeste in ulei, dupa care se scoate pe un prosop de hartie. Intr-o tigaie se pune jumate din cantitatea de oua , motardela taiata cubulete si dovlecelul, se pune capacul pe tigai si se lasa la foc mic , apoi se ontoarce pe partea cealanta cu ajutorul unei spatule.La fel se procedeaza cu cealanta cantitate de oua.Se serveste cu parmezan ras deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Nuci cu cremă de ciocolată albă și fistic - Delicioase si fragede

pe 18.01 la 21:25

Negresa cu alune - Reteta simpla si delicioasa

de laura_n 7

pe 18.01 la 16:49

Clătită la cuptor -  Rețeta simplă și rapidă pentru un desert delicios

pe 18.01 la 10:02

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

1000 puncte

RODIMUR

926 puncte

Rocsi

640 puncte

 Merisor

300 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci Pleurotus