Omleta cu dovlecel

de Xandrinne in Aperitive / Garnituri, 2 Aug 2020 | 2694 vizualizari

 

* rețete de vară

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel;
  • 3-4 ouă;
  • ulei de măsline;
  • pătrunjel tocat;
  • sare, piper;
  • busuioc uscat
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu dovlecel:

Ouăle se bat cu sare, piper și busuioc uscat (după gust).

Dovlecelul se rade, se stoarce bine, bine și se pune puțin la călit într-o tigaie unsă cu ulei de măsline, pentru 2-3 minute.

Se toarnă ouăle, se pune pătrunjel tocat. Se acoperă tigaia cu un capac și se coace omleta la foc mediu.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Quiche cu dovlecei