Omleta cu fasole galbena

de Lau in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2011 | 2900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g fasole galbena fiarta
  • 5 oua
  • 1 ceapa
  • sare
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu fasole galbena:

Se curata ceapa, se caleste in putin ulei, se adauga fasolea fiarta si taiata. Se lasa sa se prajeasca putin impreuna si se adauga ouale batute cu un praf de sare. Dupa ce s-au rumenit se intoarce pe partea cealalta cu ajutorul unei farfurii

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu fasole galbena" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pateuri cu ciuperci, cașcaval și ceapă caramelizată