Omleta cu rosii si ceapa

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2015 | 6251 vizualizari

 

Cand eram mica, tataie imi pregatea rosii prajite cu ceapa. O bunatate! Mai tarziu, eu am adaugat si ou.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • trei rosii;
  • doua oua;
  • patru linguri ulei de masline;
  • un praf de sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu rosii si ceapa:

Se curata ceapa, se spala, se toaca si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei. Rosiile se spala, se taie si se maruntesc la robot, dupa care se adauga peste ceapa. Se mai tin la foc pana cand scade apa din ele. Se ia tigaia de pe foc, se adauga ouale si sarea, apoi se pun din nou la foc si se amesteca.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si rosii pregatite pentru iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rosii umplute cu crema de branza