Omleta cu rosii si ceapa

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 11 Mai 2015 | 6602 vizualizari

 

Cand eram mica, tataie imi pregatea rosii prajite cu ceapa. O bunatate! Mai tarziu, eu am adaugat si ou.

 

INGREDIENTE

  • o ceapa;
  • trei rosii;
  • doua oua;
  • patru linguri ulei de masline;
  • un praf de sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu rosii si ceapa:

Se curata ceapa, se spala, se toaca si se pune la prajit intr-o tigaie cu ulei. Rosiile se spala, se taie si se maruntesc la robot, dupa care se adauga peste ceapa. Se mai tin la foc pana cand scade apa din ele. Se ia tigaia de pe foc, se adauga ouale si sarea, apoi se pun din nou la foc si se amesteca.

 

TIPS-URI

1

Se pot folosi si rosii pregatite pentru iarna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu rosii si ceapa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papara