Omleta in straturi

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 17 Mai 2011 | 3326 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru baza verde: 
  • 1 ceapa,
  • 1 catel usturoi,
  • 1 Lingura ulei masline,
  • 250 g spanac congelat,
  • 200 ml smantana ,
  • 1 Lingura parmezan ras,
  • 4 oua,
  • Pentru baza rosie:
  • 4 oua,
  • 2 rosii,
  • 2 Linguri smantana,
  • 2 Linguri parmezan,
  • sare .
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta in straturi:

Calim intr-o lingura de ulei ceapa si usturoiul taiate marunt. Batem 4 oua,le punem intr-un blender,adaugam ceapa calita,spanacul,200 ml spanac si 1 lingura parmezan. Le amestecam si pregatim baza rosie.

Decojim 2 rosii,le pasam intr-un blender,adaugam 2 linguri smantana,2 linguri parmezan si 4 oua batute. Condimentam cu sare dupa gust.

Intr-o forma de yena punem hartie de copt,punem 1/2 din baza rosie si dam la cuptor pentru 10-15 minute (eu am lasat 15 minute) deoarece trebuie sa fie tare sa nu se crape cand adaugam al doilea strat. Dupa 15 minute,punem 1/2 din baza verde,dam din nou la cuptor 15 minute. Dupa cele 15 minute punem restul din baza rosie, si pe urma adaugam si restul din baza verde. Lasam la racit,pe urma scoatem din forma,taiem si servim.

Pofta Buna !!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta in straturi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fornetti cu gogosari