Omleta la cuptor cu rosii si spanac

de Miha in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2012 | 6534 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 rosie
  • mozzarella proaspata
  • telemea
  • spanac
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu rosii si spanac:

Ouale se bat foarte bine cu putina sare si piper. Adaugam mozzarella taiata cubulete, telemeaua sfaramata cu furculita si spanacul taiat grosier. Omogenizam.

Intr-un vas (20/20 cm) tapetat cu hartie de copt punem rosia taiata felii, apoi turnam deasupra compozitia pentru omleta.

Dam la cuptor la foc mediu pentru vreo 20 de minute, pana compozitia se leaga si incepe sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu rosii si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Quiche cu dovlecei - Varianta rapidă cu lipie

ieri la 09:50

Frigănele reinterpretate la cuptor - Super gustoase și rapide

pe 01.07 la 10:33

Mic dejun buzunar - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 30.06 la 15:08

Salată de morcovi cu iaurt - Gust și prospețime într-o rețetă super rapidă

pe 28.06 la 11:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1049 puncte

mirela0911

1000 puncte

Gherca Daniela

1000 puncte

RODIMUR

222 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mic dejun cu oua si mozzarella