Omleta la cuptor cu rosii si spanac

de Miha in Aperitive / Garnituri, 7 Dec 2012 | 6934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 1 rosie
  • mozzarella proaspata
  • telemea
  • spanac
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu rosii si spanac:

Ouale se bat foarte bine cu putina sare si piper. Adaugam mozzarella taiata cubulete, telemeaua sfaramata cu furculita si spanacul taiat grosier. Omogenizam.

Intr-un vas (20/20 cm) tapetat cu hartie de copt punem rosia taiata felii, apoi turnam deasupra compozitia pentru omleta.

Dam la cuptor la foc mediu pentru vreo 20 de minute, pana compozitia se leaga si incepe sa se rumeneasca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu rosii si spanac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

ieri la 16:08

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

ieri la 12:51

Cozonac cu alune de pădure și ciocolată - Rețeta pentru un desert pufos și delicios

pe 18.12 la 12:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]