Omleta pufoasa

de reisnaor_2006 in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2015 | 3666 vizualizari

 

Rapid si satios.

 

INGREDIENTE

  • 1 cartof mare
  • 2 oua
  • 100 g de cascaval
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta pufoasa:

            Cartoful se curata de coaja si se da prin razatoarea cu ochiuri mari,cascavalul se rade,ceapa o taiem fidelute sau cubulete. Ouale le batem cu sare si piper.

             Incingem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si calim cartoful ras,adaugam pe rand ceapa si ouale batute. Cand sunt gata adaugam cascavalul ras. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta pufoasa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele la cuptor - Rețeta simplă și savuroasă

pe 14.02 la 15:44

Cornulețe semiluna - Fragede și delicioase

pe 14.02 la 15:27

Salată Șuba

pe 14.02 la 11:13

Cartofi cu conopidă, gratinați la cuptor - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 14.02 la 10:25

Sendviș cu omletă - Mic dejun gustos și sățios

pe 13.02 la 09:47

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu cartofi noi