Orez cu ceapa verde si marar

de La Ancuta in Aperitive / Garnituri, 26 Mai 2011 | 10682 vizualizari

 

O varianta foarte gustoasa de a pregati orezul. Inspiratia a fost Ruxy. Multumesc mult, este tare bun.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • 3-4 cepe verzi (mai mari)
  • 1 ceapa alba
  • 100 g unt
  • 3 linguri ulei de masline
  • 1 legatura marar
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ceapa verde si marar:

Taiem ceapa marunt si o calim cateva minute in uleiul incins. Impartim untul in trei si punem o parte peste ceapa calita. Adaugam orezul spalat si scurs si mai sotam cateva minute.

Adaugam apoi 2 cani de apa si inca o parte de unt. Lasam sa fiarba la foc mic. Avem grija sa nu se prinda iar daca mai este nevoie, mai adaugam putina apa. Cand este aproape fiert punem restul de unt si mararul tocat marunt. Potrivim apoi de sare si piper si stingem focul.

Servim cald. Noi l-am mancat alaturi de cotlete banatene si salata de varza cu rosii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ceapa verde si marar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu vișine și mac, dulce și savuros

pe 27.01 la 14:58

Rețeta gustoasă de turte cu cașcaval la cuptor

pe 27.01 la 08:25

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf, grozav de gustoase

de RODIMUR 8

pe 26.01 la 12:57

TOP
utilizatori

oanapl

4301 puncte

Panacris

1462 puncte

mihaelar63

1183 puncte

Mitinita

1100 puncte

MotanLaOale

1087 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv crochete din carne tocata cu cascaval