Orez cu ciuperci, de post

de Bucataras Monica in Mancaruri de post, 20 Mar 2016 | 3240 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 4 linguri de ulei
  • 250 g orez
  • 750 ml apa
  • ciuperci proaspete
  • sare
  • piper (dupa gust)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci, de post:

Pasul 1: Se curata ceapa si morcovul ,se taie cubulete si se pun la calit in uleiul inceins.

Pasul2:Curatam ciupercile,le taiem feliute si le adaugam peste legume.

Pasul3:Spalam orezul in apa rece, il scurgem,apoi il adaugam peste legumele sotate ,amestecam 2,3 minute sa nu se lipeasca de cratita.

Pasul4:Adaugam 500 ml apa si lasam la fiert.

Pasul5:Cand apa a scazut si bobul orezului a inceput sa se umfle,condimentam si adaugam restul de apa (250 ml). Amestecam din cand in cand sa nu se lipeasca!

Se serveste fierbinte alaturi de salata de crudintati sau muraturi!

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci, de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

ieri la 09:34

Amorul fructelor de-o vara - Reteta unui desert delicios

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere, de post