Orez cu vongole

de Bya Ralu in Fructe de mare, 30 Sep 2015 | 3913 vizualizari

 

Vongolele sunt niste scoici micute

 

INGREDIENTE

  • vongole in borcan
  • 1/2 de pahar de orez
  • 1/2 ceapa alba
  • 1/2 pasta de rosii
  • sare/piper/
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu vongole:

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei de masline cateva minute dupa care se adauga pasta de rosii,sare si piper.

Dupa cateva minute se adauga vongolele scurse de apa peste sosul de rosii.

Orezul se spala si se pune la fiert in apa intr-o craticioara.

Cand e fiert orezul se pune peste sosul de rosii,se amesteca bine,se condimenteaza si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu vongole" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Fructe de mare aromate