Orez cu vongole

de Bya Ralu in Fructe de mare, 30 Sep 2015 | 4303 vizualizari

 

Vongolele sunt niste scoici micute

 

INGREDIENTE

  • vongole in borcan
  • 1/2 de pahar de orez
  • 1/2 ceapa alba
  • 1/2 pasta de rosii
  • sare/piper/
  • ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu vongole:

Ceapa se toaca marunt,se caleste in ulei de masline cateva minute dupa care se adauga pasta de rosii,sare si piper.

Dupa cateva minute se adauga vongolele scurse de apa peste sosul de rosii.

Orezul se spala si se pune la fiert in apa intr-o craticioara.

Cand e fiert orezul se pune peste sosul de rosii,se amesteca bine,se condimenteaza si se serveste cald.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu vongole" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Bya Ralu 1

30.09.2015, 20:17

ruxy

- Andreea - 1

01.10.2015, 18:52

Bya Ralu 1

01.10.2015, 20:17

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]