Orez integral cu gaina, in vas de lut

de ANCA in Pui, 25 Apr 2010 | 12200 vizualizari

COMENTARII (14)

madi_marin 1

25.04.2010, 19:28

foarte bun .... si interesanta ideea cu vasul de lut, cred ca trebuie sa il folosesc si eu mai des....

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 20:57

eu nu am vas din asta, trebuie sa-mi iau si eu, cred ca toate mancarurile pregatite in el ies delicioase

Bucataras Medi 1

25.04.2010, 21:29

si eu folosesc orez integral si imi place tare mult.......................

ANCA 1

25.04.2010, 21:33

musai vas de lut, Pusik, o sa vezi! sarmalele sunt de mare exceptie facute in el, la fel ardeii umpluti!

Dana Cristea - pusikmea 1

25.04.2010, 21:37

anca sunt convinsa, inca mai dau tarcoale pe aici poate il pune bucataras in camara cu surprizeapp vasul de lut este acelasi cu vasul roman?

dicarmencitta1957 1

25.04.2010, 21:40

Super,frumos prezentat.Am si eu vas de lut,dar nu prea am facut in el.Am sa-l scot din debara sa mai fac si in vasul de lut,mancare.Am facut si stiu ca iese buna mancarea in vasul de lut. 5 furculite de la mine.

ANCA 1

25.04.2010, 21:55

Carmen, multumesc Pusika, din cate stiu eu, da, sunt acelasi lucru eu am 3 deja, 2 d-astea mici, si unul mare ca o cratita, avea si capac, dar l-am spart. in acela fac sarmale, ardei, cantitati mai mari, il gasesti in retetele mele

Oana 1

25.04.2010, 22:37

Arata tare bineeee

nadina73 1

25.04.2010, 23:45

foarte bun cu siguranta

Dana Cristea - pusikmea 1

26.04.2010, 07:10

ms anca

ionix 1

26.04.2010, 21:41

eu as manca tot orezul ala... sunt fan orez... da-mi orez si scapi de mine

ANCA 1

27.04.2010, 11:57

anomisana 1

02.06.2010, 19:16

Am primit si eu in dar un vas de lut (pe care mi-l doream foarte mult), cu instructiunea ca atunci cand il voi folosi sa-l tin in apa rece. Am facut acest lucru, dupa care am preparat niste pui cu legume. Problema a aparut in momentul in care ne-am asezat la masa, cand am constatat ca mancarea are gust de pamant. Va rog sa-mi spuneti unde am gresit. Sunt disperata, si imi doresc sa folosesc acest vas. Este din acela ca o tava, cu capac. Va multumesc.

ANCA 1

03.06.2010, 12:21

vasele bune nu se mai pregatesc inainte nicicum, sunt din lut, si sunt deja arse si pregatite ptr a fi folosite direct la cuptor, plus ca-s f grele, cu peretii grosi!...eu nu l-am pus in apa rece niciodata, este autentic de la Horezu cel mare, si mai am 2 mai mici din Grecia, nici p-alea nu le tin in apa, se comporta excelent si nu schimba gustul mancarii.. parerea mea este ca vasul tau e slab calitativ.. imi pare rau ca nu a iesit mancarea gustoasa cum ar fi trebuit..

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

ieri la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

Rețetă de chec de post – Desert pufos și aromat

pe 20.11 la 10:44

Cum sa faci o casuta din turta dulce - un proiect delicios si creativ

pe 19.11 la 20:43

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mamaliguta cu sos Rustic