Orez turcesc cu carne de porc

de Rahela Velicu in Porc, 20 Ian 2017 | 7224 vizualizari

 

Turcesc sau nu, pilaf sau cum vreti voi, este foarte gustos :)

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 500 g carne de porc
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 50 ml ulei
  • sare
  • piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez turcesc cu carne de porc:

Mai intai, punem orezul in apa fiarta, pentru 30 de minute. Il punem apoi in uleiul incins, impreuna cu ceapa taiata marunt la calit si il lasam pana cand incepe oezul sa devina auriu.

Adaugam 1 cana de capa, carnea prajita si morcovul taiat, adaugam si sare si piper si dam la cuptor pentru 30 de minute. Din cand in cand, mai amestecam si mai adaugam apa, daca mai este nevoie. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Merge si cu carne de pui.

2

La gust este ca pilaful, nu mi s-a parut mare diferenta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez turcesc cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

ieri la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

ieri la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

Ciuperci gratinate, cu spanac și cremă de brânză la cuptor - Un preparat sățios și savuros

pe 09.10 la 10:27

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]