Ostropel de pui

de divainbucatarie in Pui, 16 Noi 2010 | 10645 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne pui
  • 1 ceapa mare
  • 2 catei usturoi
  • 2 morcovi rasi
  • 100 ml ulei pentru prajit
  • 50 g faina
  • 100 ml sos de rosii
  • 50 ml vin
  • 700 ml supa pasare
  • 1/2 frunza dafin
  • sare, piper
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

Tocam ceapa marunt si o calim doar pana se moaie putin. Apoi adaugam carnea pe care o vom inabusim cu supa dupa ce o calim un pic pe ambele parti. Adaugam sosul de rosii amestecat cu faina. Punem morcovul ras si lasam sa fiarba totul 20 de minute. Apoi strecuram sosul. Punem iar pe foc sosul cu carnea si adaugam vinul, usturoiul taiat felii, frunza de dafin si putin patrunjel. Condimentam cu sare si piper. Mai lasam sa fiarba inca 5 minute si este gata.Se serveste cald, cu garnitura de cartofi natur si patrunjel verde.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crema de zahăr ars - Deliciu fin și aromat

ieri la 11:52

Plăcintă cu brânză sărată - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 09:21

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

pe 22.05 la 09:55

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

pe 21.05 la 10:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la rotisor