Ostropel de pui

de Alexandra Burz in Pui, 1 Feb 2016 | 8533 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 cepe
  • 1/2 praz
  • 2 ardei grasi rosii
  • 10 ciocanele
  • Boia de ardei
  • Sare
  • Piper
  • Ulei
  • Faina
  • Frunze de patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ostropel de pui:

  • Spalam bine legumele, le taiem cubulete si le punem la calit in putin ulei. Amestecam. Adaugam 2 lingurite boia de ardei dulce.
  • Spalam bine ciocanelele si le adaugam peste legume.
  • Adaugam apa cat sa treaca cu 3-5 cm peste carne si lasam sa fiarba la fos moderat.
  • Asezonam cu sare si piper.
  • Cand e carnea fiarta, facem o pasta din faina si apa si turnam in co.pozitie amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.
  • Mai lasam 5 minute si e gata.
  • La final adaugam frunze de patrunjel proaspete tocate marunt.
Daca ti-a placut reteta noastra "Ostropel de pui" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]