Ou ochi cu aperitiv

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 7 Noi 2015 | 3259 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" am pregatit un aperitiv simplu si rapid. Probabil ca trebuia mai multa carne, asa cum le place barbatilor, in general.

 

INGREDIENTE

  • o felie circulara de ardei rosu;
  • un ou;
  • doua frunze de salata Lollo;
  • o rosie;
  • 8 felii de castravete Fabio;
  • 3 felii de salam rustic;
  • 3 felii de branza de vaca;
  • sare;
  • tigaie unsa cu ulei pentru prajirea oului.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou ochi cu aperitiv:

Se spala ardeiul si se taie o felie circulara din el, indepartand semintele. Se aseaza in tigaia unsa cu uleiul incins. 

Oul se sparge intr-un castron, apoi se pune in interiorul feliei de ardei si se da cu sare.

Pe o farfurie se aseaza jumatatea superioara a frunzelor de salata dupa ce au fost spalate.

Rosia se spala, se taie pe jumatate, se elimina cotorul, apoi se taie fiecare jumatate in cate 4 felii si se aseaza peste salata.

Cand oul este gata, se scoate pe o farfurie.

Castravetele se spala si taie 8 felii, care se aseaza intre feliile de rosii.

Se transfera oul peste salata, in mijlocul farfuriei.

In spatiile ramase goale pe farfurie, se adauga 3 felii de branza de vaca si 3 felii de salam.

Pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou ochi cu aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu peste afumat