Ou ochi in paine

de ala_oancea in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2009 | 16970 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • paine feliata
  • oua
  • unt
  • cascaval
  • sare, piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou ochi in paine:

Se pune un cubulet de unt in tigaie si se lasa sa se topeasca. Se decupeaza mijlocul feliilor de paine, se aseaza in tigaie si se sparge cate un ou in forma decupata. Se condimenteaza cu sare si piper si se lasa la prajit la foc mic. Se intorc feliile de paine si pe cealalta parte. Atentie sa nu se arda ! Se scot pe farfurie si se presara cu cascaval ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou ochi in paine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ANCA 1

13.11.2009, 21:34

oh, Doamne, e intre preferatele mele..maam ne facea asa, si eu fac des ou in paine! e la fel de gustos si cu putin ulei de masline in loc de unt

ala_oancea 1

17.11.2009, 08:59

Multumesc ! Este perfect pentru mic dejun

madi_marin 1

05.04.2010, 18:23

foarte ingenios...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

ieri la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu carne tocata si legume invelita in muschi tiganesc