Ou ochi in sos de rosii

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 17 Sep 2014 | 4491 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 1 lingura ulei
  • 1 ardei gras
  • cca. 100 ml suc de rosii
  • 2 linguri boabe de porumb din conserva
  • sare si piper alb dupa gust
  • cateva rondele ardei iute
  • verdeata proaspat tocata (cateva frunzulite de patrunjel si de telina)
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ou ochi in sos de rosii:

Punem intr-o tigaie mica antiaderenta ardeiul taiat bucatele la prajit in ulei.

Il prajim 2-3 minute,apoi punem sucul de rosii.

Spargem oul in mijlocul tigaii, presaram sare si piper dupa gust, apoi asezam din loc in loc boabe de porumb din conserva.

Acoperim tigaia cu un capac si lasam sa fiarba usor la foc mic cca 10 minute pana scade sucul de rosii.

Presaram verdeata tocata si rondele de ardei iute, apoi servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ou ochi in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]