Oua de Paste 2013

de COSTEO in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2013 | 4208 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • oua
  • vopsea lichida pentru oua
  • 2 litri apa
  • 4 linguri otet
  • sare
  • slaninuta pentru uns( ulei)
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de Paste 2013:

Ouale de degreseaza cu burete si detergent pentru vase,se clatesc sub jet de apa calduta ,foarte bine.

Dupa ce am degresat ouale ,le punem intr-o cratita,cu apa si sare la fiert pentru 7 minute.

Intre timp punem 2 litri de apa la fiert ,in care adaugam 4 linguri de otet si vopseaua pentru inrosirea oualelor si lasam sa fiarba.

Se va da de pe foc cratita in care au fiert ouale,dar fara sa scoatem ouale afara,din apa,se vor scoate pe rand,cate 3-4 oua,depinde cate incap in cratita in care se afla compozitia pentru inrosit oua.

Scoatem ouale din vopsea si le punem pe servetele de bucatarie sau hartie,ziar care absoarbe foarte bine surplusul de vopsea.

Ungem ouale cat timp sunt calde si au pori deschisi,cu o bucatica de slaninuta,sau o bucatica de vata muiata in ulei.

Ouale vor capata un aspect viu colorat si stralucitor.

Va doresc PASTE FERICIT!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de Paste 2013" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu iaurt și fructe - Rețeta simplă și delicioasă

ieri la 10:37

Chec cu ciocolată și alune - Deliciu pufos cu glazură crocantă

pe 25.06 la 09:13

Pastă tartinabila de peste afumat - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 24.06 la 07:17

Pâinici Naan - Rețeta simplă și gustoasă care te va cuceri

pe 23.06 la 09:34

TOP
utilizatori

Rocsi

2439 puncte

vasimur

158 puncte

RODIMUR

134 puncte

MotanLaOale

70 puncte

oanapl

7 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua vopsite cu coji de ceapa