Oua de Pasti

de kamy in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2011 | 7583 vizualizari

 

Acum am terminat de vopsit ouale de Paste,sunt calde inca dar nu va dau....stiti de ce.Vreau sa va urez la toate/toti bucatarasele/bucatarasii de pe acest site,UN PASTE FERICIT!!! Bucuria vine din lucruri marunte,linistea vine din suflet,lumina vine din inima fiecaruia!!!Va puuuup.......

 

INGREDIENTE

  • 20 oua
  • vopsea de oua
  • apa,otet
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua de Pasti:

Ouale se degreseaza bine cu un burete curat si se clatesc in mai multe ape.Nu se foloseste detergent,ptr.ca formeaza o pelicula pe coaja oului.

Se pun la fiert in apa cu sare,sa le acopere,la foc mic.Cand incepe sa fiarba le lasam 15 min.

Pregatim vopseaua dupa instructiunile de pe plic.

Vopsim ouale,dupa care le punem pe servetele absorbante si le dam cu ulei sau slanina.

Eu le vopsesc de cativa ani numai rosii,dar anul asta am luat si un auriu,vopseaua punandu-se in palma(am folosit manusi)si acoperind oul cu aceasta,manual.

Dupa fiecare ou vopsit auriu,am luat in palme un ou rosu adaugand pe el si putin auriu ramas .

 

TIPS-URI

1

ouale dupa ce le puneti in vopsea,amestecati-le putin ptr a se desprinde bulele de aer care se formeaza pe ele

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua de Pasti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

ieri la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

ieri la 09:18

Cremă de ouă - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 23.07 la 09:47

Pâine cu camembert si roșii la cuptor - Gustarea care te cucerește

pe 22.07 la 09:45

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 21.07 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta taraneasca