Oua in sos de rosii

de ionela2682 in Aperitive / Garnituri, 18 Apr 2013 | 6686 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 ardei gras rosu
  • 4 catei usturoi
  • 1 pahar bulion
  • 1/2 cana apa
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 2 lingurite rase boia dulce
  • 1/4 lingurita piper
  • sare si piper
  • 3 oua
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua in sos de rosii:

Calim ceapa si ardeul taiatmarunt in uleiul incins. Cand se inmoaie ceapa, adaugam usturoiul strivit si mai calim 1 minut.

Adaugam bulionul ,condimentam cu sare ,piper si boiaua de ardei dulce,

Fierbem totul la foc mediu pentru 10 minute.

Se sparg ouale in sosul de rosii. Se pune capacul  si se continua  fierberea inca cca 5 minute (depinde cat de moi doriti ouale se poate verifica in acest timp cum e galbenusul si mai lasati 1-2 minute daca il doriti tare)

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se pot servi presarate cu branza sau cascaval, patrunjel sau marar tocat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua posate in sos de rosii