Oua rosii... verzi si albastre

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 15 Apr 2012 | 4831 vizualizari

 

HRISTOS A INVIAT!!!!

 

INGREDIENTE

  • 20 oua
  • apa
  • sare
  • vopsea de oua
  • otet

decor:

  • ulei de floarea soarelui
  • frunze de patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua rosii... verzi si albastre:

Scoatem ouale din frigider cu cateva ore inainte sa le punem la fiert.Le degresam cu apa cu detergent de vase.Le stergem bine si apoi le punem la fiert in apa cu sare.

cand s-au fiert le lasam sa se raceasca,apoi luam un ciorap ,legam la capat si aplicam cate o frunza sau 2 de patranjel ,apoi legam la capat ciorapul si scufundam in apa colorata conform instructiunilor de pe pachet.

Pentru un luciu natural,ungem cu un servetel curat cu putin ulei ,fiecare ou in parte.

Sa aveti un Paste Fericit!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua rosii... verzi si albastre" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2418 puncte

 Merisor

1300 puncte

RODIMUR

1146 puncte

Panacris

259 puncte

vasimur

253 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv cu crema de branza