Oua umplute

de diaconta in Aperitive / Garnituri, 12 Aug 2010 | 8519 vizualizari

 

Poate fi o reteta banala,dar mie tare-mi plac.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 1 pate de pui
  • 2 galbenusuri
  • ulei
  • sare,piper
  • smantana
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale si se curata de coaja.Se taie in doua pe lungime sau pe latime dupa preferinta fiecaruia.

Se scoate galbenusul si se pune separat pentru a-l folosi la umplutura.

Se face o maioneza din cele doua galbenusuri,incorporand uleiul cate putin.

Eu pun si putina zeama de lamaie si vegeta.

Galbenusul fiert se amesteca cu pate-ul si putina maioneza,sare si piper,sa ramana destul de tare pentru a putea orna frumos ouale.

Maioneza se amesteca cu putina smantana,dupa gustul fiecaruia,se pune pe un platou.Albusurile fierte se aseaza in maioneza si deasupra lor se  pune amestecul de galbenus cu pate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Borș de spanac dres cu smântână – Ușor, sănătos și delicios

ieri la 11:06

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Salata de ciuperci cu oua