Oua umplute

de 28_andreea in Aperitive / Garnituri, 29 Oct 2010 | 5934 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 2 linguri mustar dulce
  • 1 cutie pate de pui
  • 2 linguri  samantana
  • sare
  • piper
  • ulei
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale. Dupa ce s-au racit, se taie pe jumatate si se scoate galbenusul care se amesteca impreuna cu pateul,1 lingura smantana,sare ,piper.

intre timp sa face maioneza. se ia o lingura de maioneza si se amesteca cu compozitia de galbenusuri.

jumatatile de albusuri se aseaza pe un platou si se umplu cu crema de galbenusuri.

dupa ce s-au asezat toate pe platou se toarna deasupra maioneza in care am pus si cealalta lingura de smantana.se decoreaza dupa placere.se dau la frigider pana in momentul servirii.

pofta buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi evantai  – Rețeta perfectă pentru o garnitură delicioasă și aspectuoasă

ieri la 10:46

Gem de gutui cu pere de toamna - Reteta pentru deliciu aromat de sezon

pe 26.11 la 15:27

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

pe 26.11 la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Taci si-nghite