Oua umplute

de Criss in Aperitive / Garnituri, 4 Ian 2011 | 5416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -8 oua fierte tari
  • -200 g pate de pasare
  • -100 g unt
  • -1 galbenus de ou crud
  • -100 ml ulei
  • -1 lingurita mustar                                              
  • -200 ml smantana                                                
  • -sare dupa gust
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se taie in doua. Galbenusurile se scot, se amesteca cu untul si cu pateul, pana rezulta o crema de pate cu care se umple ouale.

Pentru a arata mai bine, se poate pune crema intr-un posh si sprita in oua.

Dintr-un galbenus crud, o lingurita de mustar si 100 ml ulei se face o maioneza,  peste care se toarna smantana. Maioneza astfel obtinuta se toarna intr-un vas si peste maioneza se pun ouale. Se decoreaza dupa imaginatie.

Surprinzator, a mancat si baietelul meu. Am ramas traznita cand am vazut cum "baga" :), asta pentru ca e foarte mofturos si in afara de snitele din piept de pui cu piure sau cartofi prajiti si supa cu taietei, nu prea manca altceva. Dar acum a mancat si ciorba, si oua umplute, si pasta de ton incat nu mi-a venit sa cred.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitura cu banane și ciocolată - Deliciu pufos și aromat

ieri la 09:14

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

pe 12.05 la 20:55

Tartă cu caise

pe 12.05 la 20:45

Clătită XXL cu fulgi de ovăz

pe 12.05 la 20:32

Pâine de casă cu semințe - Rețeta ușoară, fără frământare

pe 12.05 la 09:25

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pachetele asortate cu sunca si cascaval