Oua umplute

de MyFancyCake in Aperitive / Garnituri, 26 Ian 2012 | 8252 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 9 oua,
  • 2 linguri mustar,
  • sare,
  • piper,
  • 50 ml ulei,
  • 100 gr unt,
  • 2 linguri zeama de lamaie.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Punem 8 oua la fiert. Din momentul in care incep sa fiarba le lasam 10 minute.

Taiem ouale in 2 si scoatem galbenusul. Intre timp facem un sos de maioneza dintr-un galbenus de ou, mustar, sare, piper.

Cand maioneza este gata, adaugam galbenusurile de la cele 8 oua fierte, untul (la temperatura camerei) si zeama de lamaie.Mixam amestecul bine.

Cu aceasta compozitie umplem albusurile si dam la frigider minim 30 minute inainte de servire.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (22)

feliciatimisoara 1

01.11.2013, 23:19

aici mergea un pateu de pasare amestecat cu galbenusele si 2 liguri de maioneza.,altfel este gretos.,ca decor merge masline,castraveti murati ,gogosari murati,decor.acum puteti manca,pofta mare.

MyFancyCake 1

03.11.2013, 10:11

@Feliciacristea46: daca stai prost cu ficatul nici nu ai voie sa manananci oua. ...
Intrebarea mea este daca macar le-ai incercat inainte sa iti dai cu parerea.
Te asigur ca nu sunt gretoase deloc. cantitaea de maioneza si unt este mica.

reisnaor_2006 1

20.12.2014, 19:49

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sărățele cu telemea - Rețeta perfectă pentru o gustare crocantă și delicioasă

ieri la 09:33

Plăcinte rapide cu mere - Desert delicios și aromat

pe 25.11 la 10:37

Prajitura cu mere si afine - Desertul dulce-acrisor care te cucereste

de oanapl 7

pe 24.11 la 20:44

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

pe 22.11 la 16:33

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Gratin de conopida