Oua umplute

de Zamfira in Aperitive / Garnituri, 24 Dec 2012 | 11611 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 100 g sunca (praga, Vieneza)
  • 2 castraveti murati
  • 1 cutie pateu de curcan sau fazan
  • 1 lingura mustar
  • 2 lingura maioneza
  • 3 linguri smantana
  • sare si piper
  • ornamente: ardei iute, castraveti, patrunjel verde, mac
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Fierbem ouale in apa cu sare. Dupa ce sau mai racit le taiem in doua, galbenusul il punem separat.

Facem o compozitie pentru umplutura din: galbenus de oua, sunca tocata marunt, castravete tocat si strors de zeama, mustar, maioneza si smantana, sare si piper dupa gust. Umplem jumatatile de oua cu aceasta compozitie, deasupra turnam smantana cu maioneza si ornam cu ardei iute, mac, etc.

O alta compozitie: amestecam galbenusurile cu pateul de ficat, mustar, maioneza, smantana, sare si piper. Turnam smantana amestecata cu maioneza si ornam cu castravete murat, gogosar, mac, etc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (26)

Ina 1

06.12.2015, 21:58

Acum vad ca am mai trecut pe aici si acum 3 ani )))))

Zamfira 1

06.12.2015, 22:07

Ina esti bine venita si peste 3 ani ))))) Multumesc pentru tot!!!!

Xandrinne 1

24.12.2019, 23:15

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

Tartă rustică cu struguri și cremă de brânză -  Gust și savoare într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 11:23

Spaghete cu ton

de RODIMUR 8

pe 09.10 la 23:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1334 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Sidy

200 puncte

vasimur

182 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]