Oua umplute

de laura_n in Aperitive / Garnituri, 24 Ian 2013 | 4536 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • pate de casa
  • maioneza de casa
  • 1 cutiuta smantana lichida
  • sare
  • piper
Portii: 20
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale se pun la fiert in apa cu putina sare. Se fierb sa iasa tari. Dupa ce s-au fiert, se lasa la racit si apoi se curata de coaja si se taie in doua jumatati fiecare ou.

Jumatatile de ou se asaza pe un platou si apoi pregatim umplutura.

Maioneza se amesteca cu smantana lichida.

Pateul si galbenusurile se amesteca cu o lingura maioneza, cat sa iasa o pasta tartinabila. Se condimenteaza cu sare, putin piper si se umplu jumatatile de ou. Se orneaza cu maioneza si se dau la frigider inainte de a fi servite.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada aperitiv