Oua umplute

de Maria_Laura in Aperitive / Garnituri, 16 Feb 2014 | 4753 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua fierte
  • 150 gr. sunca presata
  • 150 gr. iaurt
  • 5 castraveti murati
  • 5 linguri maioneza
  • sare, piper
  • frunze patrunjel
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Ouale fierte se taie in doua si se scot galbenusurile!

Galbenusurile se zdrobesc cat se poate de marunt, peste ele punem sunca maruntita si castraveciorii taiati in bucatele mici.

Se condimenteaza cu sare si piper!

Adaugam pe rand, amestecand usor, 3 linguri de maioneza, 3 linguri de iaurt si frunzele de patrunjel. Compozitia trebuie sa aiba consistenta pentru a putea umple ouale.

Se umplu jumatatile de ou!

In compozitia ramasa adaugam restul de maioneza si iaurt si facem un sos peste care punem ouale!

Sa aveti pofta!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ceapă roșie murată: Rețeta rapidă, perfectă pentru orice masă

ieri la 07:16

Crispy de pui în aluat cu bere - Rețeta ușoară și savuroasă

pe 29.09 la 10:26

Cordon bleu de vinete, dovlecei si zucchini – Reteta simpla, rapida si gustoasa

de vasimur 4

pe 28.09 la 18:34

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1066 puncte

Rocsi

427 puncte

Valclaudia

100 puncte

Sidy

3 puncte

oanapl

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]