Oua umplute

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2014 | 6142 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si hranitor .

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 pate de ficat
  • mustar
  • 100 gr. smantana
  • piper
  • sare
  • delikat
  • ulei pentru maioneza
  • 1 galbenus
  • patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale, se curata, se scoate galbenusul.

Facem maioneza dintr-un galbenus si 100 ml ulei si o lingurita de mustar.

Amestecam 1 pate de ficat cu galbenusul maruntit, sare, delikat, piper dupa gust, 2 linguri smantana si 2 linguri de maioneza. Cu aceasta compozitie umplem jumatatile de ou.

Se aranjeaza jumatatile de ou pe un platou .

Restul de maioneza se amesteca cu smantana si se pune peste jumatatile de ou .

Se orneaza cu patrunjel verde .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

se foloseste o smantana mai grasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini cheesecake rapid - Desertul delicios cu brânză și fructe

ieri la 09:01

Piersicuțe dulci – fursecuri aromate

pe 18.02 la 12:48

Crispy de pui la cuptor – Rețetă sănătoasă, crocantă și delicioasă

pe 18.02 la 09:29

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Oua umplute cu crema de branza si sos de iaurt - Reteta numarul 400