Oua umplute

de delia64 in Aperitive / Garnituri, 25 Mar 2014 | 6719 vizualizari

 

Un aperitiv rapid si hranitor .

 

INGREDIENTE

  • 10 oua
  • 1 pate de ficat
  • mustar
  • 100 gr. smantana
  • piper
  • sare
  • delikat
  • ulei pentru maioneza
  • 1 galbenus
  • patrunjel
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute:

Se fierb ouale, se curata, se scoate galbenusul.

Facem maioneza dintr-un galbenus si 100 ml ulei si o lingurita de mustar.

Amestecam 1 pate de ficat cu galbenusul maruntit, sare, delikat, piper dupa gust, 2 linguri smantana si 2 linguri de maioneza. Cu aceasta compozitie umplem jumatatile de ou.

Se aranjeaza jumatatile de ou pe un platou .

Restul de maioneza se amesteca cu smantana si se pune peste jumatatile de ou .

Se orneaza cu patrunjel verde .

Pofta buna !!!

 

TIPS-URI

1

se foloseste o smantana mai grasa

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chifle cu brânză cheddar - Rețeta rapidă și gustoasă

ieri la 10:50

Desert cu cirese din dulceata de cirese negre amare

pe 08.11 la 16:18

Biscuiți din 3 ingrediente - Super rapizi și delicioși

pe 07.11 la 17:01

Brownie cu crema de mascarpone - Deliciul ciocolatos care te cucerește

pe 07.11 la 16:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

458 puncte

Sidy

200 puncte

Lau

Lau 9

159 puncte

mihaelar63

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]