Oua umplute cu pate

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 30 Noi 2010 | 22316 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 1 pate 200g
  • 100 g unt
  • 1 lingura mustar
  • 2 galbenusuri
  • ulei pt maioneza
  • 4 linguri smantana
  • piper,sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Oua umplute cu pate:

Se pun ouale la fiert in apa rece cu 1 lingurita de sare.Din cele doua galbenusuri,mustar si ulei se face maioneza.Dupa ce s-au fiert ouale,se lasa sa se raceasca.Pe urma se taie ouale jumatati,se scot galbenusurile care se piseaza cu furculita.Galbenusurile se amesteca cu pateul,untul lasat la temperatura camerei,sare si piper dupa gust.In maioneza se adauga smantana,sare si piper dupa gust.Se umple jumatatile de ou cu pasta astfel obtinuta,se pun pe un platou si peste se pune maioneza.
Pofta Buna!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Oua umplute cu pate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Strudel cu cartofi si ciuperci