Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de Lau in Aperitive / Garnituri, 26 Apr 2011 | 4920 vizualizari
9
Bucataras Suprem
Taguri: oua umplute, pate, retete Aperitive / Garnituri
se fierb ouale in apa cu sare
dupa ce s-au racit se curata si se taie in 2 pe lung
se amesteca galbenusurile,margarina,mustarul si pateul se omogenizeaza bine,
se umplu ouale cu compozitia si se orneaza dupa preferinta
de Bucataras 6
de nadina73 3
de LC 1
Lau 1
multumesc pentru aprecieri
adry88 1
bune
alinutzika 1
foarte bune
TRIMITE COMENTARIU
de Retete_gustoase 1
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
la 10:46
ieri la 15:27
ieri la 09:33
pe 25.11 la 10:37
pe 24.11 la 20:44
10 comentarii
4 comentarii
8 voturi
6 voturi
5 voturi
Bucataras
MotanLaOale
oanapl 7
1103 puncte
Panacris 9
1014 puncte
RODIMUR 8
165 puncte
Rocsi 9
133 puncte
vasimur 4
126 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!